EMPRESA

Experiència i Qualitat en l'Acer inoxidable

Caldertec comença la seva activitat en el sector de Caldera-Planxisteria Industrial a l'any 2003. Som una empresa amb una gran experiència, principalment en el disseny i la fabricació d'equips per a sectors farmacèutics, alimentaris i químics. La nostra especialitat és la fabricació de dipòsits, reactors, generadors, Intercanviadors, instal·lacions de canonades pinping, tolves, estructures, etc. 

Fabriquem principalment amb el següents materials: (AISI-316L, AISI-304L,AISI-310, AISI-420, Hastelloy, Dúplex i Acer de Carboni). 

Caldertec ofereix als seus clients més de 15 procediments diferents en soldadura, a destacar, la soldadura automàtica orbital. La nostra seu actual està situada a l'àrea metropolitana de Barcelona, a la localitat de Castellar del Vallès. Compta amb unes instal·lacions de 1.200m2, dues naus industrials de 600m2 cada una. 

Fabriquem en acer inoxidable a la nau núm. 8 i acer de carboni a la núm. 10, les naus són continues però independents per garantir que l'acer inoxidable no contamini. 

MISSIÓ

La missió de CALDERTEC consisteix a aportar solucions diferents i innovadores en la fabricació d'equips d'un alt valor afegit, oferint la màxima qualitat i servei, a preus competitius. La nostra professionalitat i coneixement en el sector de la Caldereria ens garanteix poder oferir les millors solucions als nostres clients actuals i iniciar relacions comercials amb clients potencials.

VISIÓ

Caldertec busca consolidar-se com un referen en el mercat regional i nacional mitjançant un creixement ordenat i constant, reconeixement per part de clients i competidors com una empresa compromesa amb alts valors ètics i distinció. Caldertec ofereix una alta qualitat d'ajuda als nostres clients per arribar a l'èxit, tot això sense deixar de ser una pime compromesa amb els seus treballadors, proveïdors i clients, contribuint al desenvolupament social i econòmic.

VALORS

Innovació: Cerca permanent de productes i serveis que cobreixin la necessitat dels nostres clients, atenent a les noves demandes i apartant tots els nostres recursos per superar les expectatives.
Integritat:Actuació basada en l'honestedat, honradesa i responsabilitat.
Passió: Creure fidelment en el nostre treball i millorar constantment per aconseguir nous objectius, és la base de la nostra filosofia de treball.

''Codi de disseny i certificats de fabricació"

Scroll to top